دومین دوره «سنجش آلاینده‌های خروجی دودکش منابع ثابت» در دانشکده محیط زیست برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۶۰۱۵
از ۳۰ مهرماه؛

دومین دوره «سنجش آلاینده‌های خروجی دودکش منابع ثابت» در دانشکده محیط زیست برگزار می‌شود

دومین دوره «سنجش آلاینده‌های خروجی دودکش منابع ثابت» از ۳۰ مهرماه تا ۲ آبان‌ماه در دانشکده محیط زیست برگزار خواهد شد.

دومین دوره «سنجش آلاینده‌های خروجی دودکش منابع ثابت» در دانشکده محیط زیست برگزار می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشکده محیط زیست، اولین دوره آموزشی  سنجش آلاینده‌های خروجی دودکش منابع ثابت با هدف آموزش و ارتقاء توانمندی پرسنل آزمایشگاه معتمد سراسر کشور به میزبانی دانشکده محیط زیست برگزار شد.

دانشکده محیط زیست با نظارت و همکاری دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست این کارگاه ۳ روزه را در روز‌های ۹ تا ۱۱ مهرماه و با تدریس حاجی عبداللهی برگزار کرد.
 
طبقه بندی آلاینده‌های هوا در خروجی منابع ثابت، آشنایی با نحوه تولید و انتشار ذرات خروجی از منابع ثابت، آشنایی با فرایند احتراق و گاز‌های ناشی از آن، آشنایی با اصول نمونه برداری و روش‌های مختلف نمونه برداری، نحوه محاسبه و آنالیز گاز‌های خروجی دودکش، روش‌های محاسبه میزان غلظت ذرات خروجی و درصد خطا در آن، انطباق نتایج آنالیز با استاندارد‌های موجود ملی و بین المللی، مشخصات نمونه بردار و تجهیزات نمونه برداری و برچسب‌های مربوطه و روش‌های صحیح گزارش دهی از مهمترین سرفصل‌هایی بود که در این دوره آموزش داده شد.

گفتنی است، دوره دوم «سنجش آلاینده‌های خروجی دودکش منابع ثابت» از ۳۰ مهرماه تا ۲ آبان ماه به مدت ۳ روز برگزار خواهد شد.

داوطلبان برای شرکت در این دوره می‌بایست به پرتال دانشکده محیط زیست به آدرس https://coe.ac.ir مراجعه نموده و در سامانه همایش‌ها در دوره آموزشی "سنجش آلاینده‌های خروجی دودکش منابع ثابت" ثبت نام نمایند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار